Pederhans Historik

 

 

 

 

Restaurang Peder Hans

Sedan etableringen 1989 har Restaurang Peder Hans till företagen i Fosie Industriby samt flera andra företag, föreningar och kommunala inrättningar i och runt om Malmö, levererat god, riklig och vällagad husmanskost och festmat.

Vi vet att när det gäller mat är ombytet stort – därför är det speciellt glädjande för oss att kunna konstatera att flera av våra kunder har handlat mat av oss så gott som varje arbetsdag sedan starten 1989. Vi är tacksamma för det förtroendet och tar det som ett bevis på att kvalitét och service alltid lönar sig i längden.

Vi har idag en mycket väl utbyggd cateringservice där vi kan tillfredsställa de flesta önskemål och svara upp till de högsta krav och förväntningar som en kund, med all rätt, kan ställa på oss!

Vi har också en "Festservice"–lista med mycket god mat som kan passa vid de flesta tilfällen. Klicka på länken "festmeny" till höger eller ring/maila oss, så skickar vi över den meddetsamma. Spara den och ring oss nästa gång Ni ska ha någon form av fest på företaget, privata bjudningar eller liknande – ett samtal som garanterat lönar sig!

Peder Hans har sedan 1989 levererat smakliga Julbord, Studentskivor, Bröllopsfester, Utbildningsluncher etc.

Vår erfarenhet inom området är omfattande och vi ser alltid till att Ni blir helt nöjda.